intermedia cosntruct
Placi rigips (gips carton)
Placile din gips-carton sunt din ce in ce mai utilizate ca material pentru constructii la nivel international. In interiorul cladirilor, acestea pot fi utilizate pentru a realiza pereti despartitori, tavane si podele, realizarea tocurilor de usi, instalatii, racorduri, amenajarea bailor.
Ele au un rol foarte important in izolarea acustica si termica, dar si in protejarea impotriva incendiilor si a umezelii. Montarea lor este rapida, usoara si la preturi foarte competitive. Au fost proiectate si tipuri specifice de placi din gips-carton pentru suprafete curbe sau tavane boltite. Placile din gips-carton sunt tip sandwich, compuse dintr-un strat de ipsos intre doua folii de carton, fiind reciclabile in totalitate.
Peretii despartitori executati cu structura metalica si placi din gips-carton sunt cei interiori neportanti, care pot fi realizati si ca pereti simpli sau dublii. Proprietatile acestora pentru locuinte apar din interactiunea dintre structura de sustinere din profile metalice, placarea cu placi din gips-carton si stratul din material izolator introdus in spatiul liber dintre fetele peretelui (vata minerala de 50 mm sau 100 mm). Acesti pereti suporta diferite incarcari cu obiecte, astfel cu numai doua dibluri universale strapunse poate fi agatat de perete un element de mobilier cu o greutate totala de circa 50 kg. Pentru incarcari mai mari exista suporti speciali.
Peretii din gips-carton (sistemele constructive uscate) prezinta multe avantaje pentru utilizatorii lor:
- sunt mai ieftini decat cei realizati prin procedeul de constructie umed;
- fiind vorba de montare uscata, nu avem o umezeala inutila;
- este mai curata si mai rapida cu 50% fata de sistemul umed;
- timpul de finisare si curatare este mai redus;
- capacitate de izolare termica si fonica mai buna decat peretii masivi;
- greutate redusa (25 - 5O kg/mp, fata de peste 200 kg/mp pentru un perete masiv);
- nu necesita o prelucrare ulterioara, putand fi tapetati sau zugraviti imediat dupa montare;
- regleaza climatul interior datorita marii capacitati de absorbtie;
- comfort sporit pentru locuit
- spatiul amenajat poate fi locuit practic imediat
- metoda de executie cu economie de timp si cost
- siguranta in exploatare verificata.
Rigips ofera solutii. Inovatie si nu imitatie.
Rigips reprezinta solutia optima de la proiectare pana la post executie.
termoizolatie peretetavane rigipspereti rigipstavane rigipstermoizolare mansarda1
Produse

Accesorii rigips - Profile

Gama completa de profile. Profile special create pentru a asigura noi variante constructive, noile generatii de structuri metalice. Profilele metalice sunt special concepute pentru a asigura stabilitatea sistemelor in cele mai variate conditii cons... :: continuare ::
PRODUSE
SISTEME DE ACOPERISURI FERESTRE MANSARDA PANOURI DE TIP SANDWICH PLACI POLICARBONAT RULOURI FIBRA DE STICLA MEMBRANE HIDROIZOLATOARE PLACI ONDULATE BITUMINOASE PLACI RIGIPS SI ACCESORII OSB MATERIALE TERMOIZOLATII PARCHET LAMBRIU USI DE INTERIOR JALUZELE RULOURI INTERIOARE SI EXTERIOARE TAVANE FALSE GARDURI SCHELE METALICE CIMENT BCA CARAMIDA DALE BETON, PAVELE CHERESTEA CONSTRUCTII FIER BETON SCULE SI UNELTE VARURI, VOPSELE, LACURI TENCUIELI DECORATIVE FUNDATII
OFERTE SPECIALE
Tigla metalica Rulouri exterioare Usi de interior Placi rigips (gips carton) Placi policarbonat Sindrile bituminoase Accesorii rigips - Profile Panouri de tip sandwich Rulouri interioare Accesorii ADEZIVI CIMENT BCA MORTAR BCA OTEL/FIER BETON CUSCA CAINE CARAMIDA CHERESTEAUA PENTRU CONSTRUCTII SCULE SI UNELTE VARURI, VOPSELE, LACURI PALETAR DE CULORI DALE DE BETON Parchet laminat 6mm Clic Jaluzele orizontale Lambriu PVC de interior si de exterior Membrana PENTRU HIDROIZOLATII Tavane false si casetate Ferestre mansarda Polistiren extrudat MEMBRANE SPECIALE PENTRU FUNDATII Jaluzele verticale Parchet laminat 7mm Clic Lambriu MDF Polistiren expandat Accesorii tigla metalica Parchet laminat 7mm lucios ACCESORII LAMBRIU Vata minerala de sticla caserata si necaserata Accesorii rulouri exterioare SISTEME DE FIXARE SI ETANSEITATE Parchet laminat 8mm Clic Vata minerala bazaltica Parchet laminat 8mm Adeziv Accesorii termoizolatii MEMBRANA DE PROTECTIE DE SUB ACOPERIS Parchet laminat 8mm Clic Parchet laminat 12mm Clic Parchet laminat 14mm Clic TRIPLUSTRATIFICAT Accesorii plinta, Plinta, Praguri de trecere, Folie, Chit parchet
Home Produse Servicii Noutati Despre noi Contact

© 2005 INTERMEDIA CONSTRUCT SRL. Toate drepturile rezervate

http://www.leadpro.ro
Legaturi