intermedia cosntruct
Vata minerala bazaltica
Vata minerala bazaltica are ca principala materie prima roca bazaltica. Roca amestecata cu cocs si calcar, se topeste in cuptoare cupola la temperaturi de circa 1500 C.
Materialul topit este dirijat catre un mecanism cu roti care produce, prin viteza mare de rotatie fibre minerale cu un diametru mediu de 0,005 mm. Acestora li se adauga un liant, iar in cazul produselor hidrofobizate un adaos special, care imbraca fibrele intr-o pelicula hidrofoba.
Produsele din vata minerala bazaltica ofera o mare eficienta termoizolanta si o buna rezistenta la compresiune datorata orientarii fibrelor dupa o structura generala nedirectionala - majoritar orizontale iar restul predominant verticale - ce asigura rigiditatea si stabilitatea dimensionala a materialului.
Calitatile termoizolante:
* Conductivitatea termica a materialului termoizolant depinde de temperatura. Vata minerala bazaltica are proprietati termoizolante bune care raman neschimbate.
* Rezistenta la umiditate. Spatiile capilare ale materialelor termofonoizolante nu trebuie sa favorizeze absorbtia de apa in masa materialului.
In cazul produselor din vata minerala bazaltica, impregnarea fibrelor cu o substanta hidrofoba permite utilizarea acestora, spre exemplu, ca strat hidroizolator pentru structuri de pardoseala.
* Fonoizolare - Structura speciala a vatei minerale bazaltice permite utilizarea acesteia in scopul izolarii fonice a unei locuinte, de exemplu prin pereti dublii.
Izolarea cu acest material reduce riscul undelor sonore stationare dintre doua suprafete, iar in cazul peretilor de compartimentare asigura o izolatie excelenta la zgomot aerian. Acest fapt este bineinteles valabil si pentru peretii de inchidere a fatadelor si pentru zgomotul provenit din exterior.
Putine materiale termoizolante au o rezistenta mare la actiunea focului, vata minerala bazaltica se numara insa printre acestea. Suporta temperaturi de peste 1000C fara a se topi timp de pana la 120 minute.
Produse

ADEZIVI

ADEZIVI NECESARI LA LIPIREA POLISTIRENULUI, TINCI, PLASE DE ARMARE, SURUBURI, DIBLURI, TOATE MATERIALELE PENTRU TERMOIZOLAREA PERETILOR INTERIORI CAT SI EXTERIORI. ... :: continuare ::

Polistiren extrudat

POLISTIREN EXTRUDAT: Izolarea termica a peretilor, pardoseli, planseelor, acoperisurilor conventionale sau inversate a puntilor termice, a fundatiilor in general la sisteme de termoizolatii cu incarcare mecanica deosebita, nu contine hidrocarburi de ... :: continuare ::

Polistiren expandat

Polistiren - material plastic folosit in foarte multe industrii. In constructii folosim polistiren expandat si ignifugat in principal pentru izolatii termice ale peretilor exteriori, teraselor necirculabile, acoperisurilor cu sarpanta din lemn, plaf... :: continuare ::

Vata minerala de sticla caserata si necaserata

Vata Minerala de Sticla Caserata 50mm se prezinta sub forma de saltele rulate caserate cu folie de Al prevazute cu urechi laterale pentru fixarea prin capsarea de grinzile de lemn ale podurilor mansardabile. Produsul se montea... :: continuare ::

Accesorii termoizolatii

Adeziv de polistiren Plasa armare fibra de sticla Dibluri polistiren - rondele Coltare cu plasa... :: continuare ::
PRODUSE
SISTEME DE ACOPERISURI FERESTRE MANSARDA PANOURI DE TIP SANDWICH PLACI POLICARBONAT RULOURI FIBRA DE STICLA MEMBRANE HIDROIZOLATOARE PLACI ONDULATE BITUMINOASE PLACI RIGIPS SI ACCESORII OSB MATERIALE TERMOIZOLATII PARCHET LAMBRIU USI DE INTERIOR JALUZELE RULOURI INTERIOARE SI EXTERIOARE TAVANE FALSE GARDURI SCHELE METALICE CIMENT BCA CARAMIDA DALE BETON, PAVELE CHERESTEA CONSTRUCTII FIER BETON SCULE SI UNELTE VARURI, VOPSELE, LACURI TENCUIELI DECORATIVE FUNDATII
OFERTE SPECIALE
Tigla metalica Rulouri exterioare Usi de interior Placi rigips (gips carton) Placi policarbonat Sindrile bituminoase Accesorii rigips - Profile Panouri de tip sandwich Rulouri interioare Accesorii ADEZIVI CIMENT BCA MORTAR BCA OTEL/FIER BETON CUSCA CAINE CARAMIDA CHERESTEAUA PENTRU CONSTRUCTII SCULE SI UNELTE VARURI, VOPSELE, LACURI PALETAR DE CULORI DALE DE BETON Parchet laminat 6mm Clic Jaluzele orizontale Lambriu PVC de interior si de exterior Membrana PENTRU HIDROIZOLATII Tavane false si casetate Ferestre mansarda Polistiren extrudat MEMBRANE SPECIALE PENTRU FUNDATII Jaluzele verticale Parchet laminat 7mm Clic Lambriu MDF Polistiren expandat Accesorii tigla metalica Parchet laminat 7mm lucios ACCESORII LAMBRIU Vata minerala de sticla caserata si necaserata Accesorii rulouri exterioare SISTEME DE FIXARE SI ETANSEITATE Parchet laminat 8mm Clic Vata minerala bazaltica Parchet laminat 8mm Adeziv Accesorii termoizolatii MEMBRANA DE PROTECTIE DE SUB ACOPERIS Parchet laminat 8mm Clic Parchet laminat 12mm Clic Parchet laminat 14mm Clic TRIPLUSTRATIFICAT Accesorii plinta, Plinta, Praguri de trecere, Folie, Chit parchet
Home Produse Servicii Noutati Despre noi Contact

© 2005 INTERMEDIA CONSTRUCT SRL. Toate drepturile rezervate

http://www.leadpro.ro
Legaturi