intermedia cosntruct
SCHELE METALICE
SCHELE METALICE FOLOSITE PENTRU LUCRUL LA INALTIME. Schela metalica modulara pentru fatada noua contine toate elementele de siguranta si protectie avand un sistem se montaj rapid care nu necesita macara sau alte mecanisme de ridicat. Transportul si depozitarea schelei metalice de fatada este foarte facila datorita sistemului de paletare.
Inaltime maxima admisa pentru montaj 24metri(pentru inaltime mai mare fiind necesara o ancorare suplimentara), lungimea de montaj esta infinita. Este dotata cu toate elementele de fixare - rigidizare si de protectie a muncii, avand toate agrementele conforme cu normele C.E.E din domeniu.
Materialele de baza sunt: tuburile, sistemele de cuplaj, si platformele. Barele sunt fie din otel fie din aluminiu, iar schelele modulare folosesc bare din fibra de sticla intr-o panza de nylon sau polyester. Daca sunt de otel, barele sunt ori negre ori galvanizate. Ele au lungimi diferite si un diametru standard. Principala diferenta intre cele doua tipuri de bare este greutatea mai mica a celor de aluminiu (1.7 kg/m spre deosebire de 4.4 kg/m) si de asemenea flexibilitatea mai mare si deci opune rezistenta la forta, mai mica.
Platformele asigura suprafata de lucru pentru utilizatorii schelelor. Ele sunt fie din aluminiu fie din lemn uscat pot avea trei grosimi: 38 mm, 50 mm, 63 mm ,o latime standard: 225 mm si au o lungime maxima de 3.9 m. Pe langa platformele ce asigura suprafata de lucru mai exista platforme singulare ce se pun sub schela daca pamantul este moale sau in vre-un fel suspect ca nu ar asigura stabilitatea. Desi pot fi folosite platforme standard pentru sustinerea schelei, mai exista un model de platforma facuta din cauciuc cu o placa de metal in interior ce este ideala pentru folosirea pe pamant denivelat deoarece se adapteaza la orice sol unde o platforma standard s-ar rupe.
Sistemele de cuplaj sunt sistemele ce leaga barele intre ele pentru a asigura integritatea schelei. Ele sunt de doua feluri: cuplaj ortogonal si cuplaj rotitor.
Schela metalica modulara de fatada Arinson este un echipament pentru constructii, din otel, in doua variante constructive cu sectiune transversala de 110 cm tip ARINSON S100, sau de 70 cm tip ARINSON S70, realizata din cadre verticale modulate solidarizate intre ele prin bare, balustrade si platforme de lucru, imbinarile fiind asigurate cu sisteme de zavorare. Accesul la diferitele nivele se face in conditii de siguranta prin intermediul scarilor si panourilor de podina prevazute cu goluri de trecere si trape de inchidere.
  AVANTAJELE utilizarii schelelor metalice sunt urmatoarele:
Stabilitate si siguranta, Durata mare de viata, Nu necesita pastrare in conditii deosebite, Rezistenta la conditiile meteo nefavorabile, Rezistenta la greutatea sustinuta - pana la 3,4 tone / sistem de imbinare
SCHELE123
Produse

SCARI DIN ALUMINIU

SCARI DIN ALUMINIU diferite lungimi... :: continuare ::
PRODUSE
SISTEME DE ACOPERISURI FERESTRE MANSARDA PANOURI DE TIP SANDWICH PLACI POLICARBONAT RULOURI FIBRA DE STICLA MEMBRANE HIDROIZOLATOARE PLACI ONDULATE BITUMINOASE PLACI RIGIPS SI ACCESORII OSB MATERIALE TERMOIZOLATII PARCHET LAMBRIU USI DE INTERIOR JALUZELE RULOURI INTERIOARE SI EXTERIOARE TAVANE FALSE GARDURI SCHELE METALICE CIMENT BCA CARAMIDA DALE BETON, PAVELE CHERESTEA CONSTRUCTII FIER BETON SCULE SI UNELTE VARURI, VOPSELE, LACURI TENCUIELI DECORATIVE FUNDATII
OFERTE SPECIALE
Tigla metalica Rulouri exterioare Usi de interior Placi rigips (gips carton) Placi policarbonat Sindrile bituminoase Accesorii rigips - Profile Panouri de tip sandwich Rulouri interioare Accesorii ADEZIVI CIMENT BCA MORTAR BCA OTEL/FIER BETON CUSCA CAINE CARAMIDA CHERESTEAUA PENTRU CONSTRUCTII SCULE SI UNELTE VARURI, VOPSELE, LACURI PALETAR DE CULORI DALE DE BETON Parchet laminat 6mm Clic Jaluzele orizontale Lambriu PVC de interior si de exterior Membrana PENTRU HIDROIZOLATII Tavane false si casetate Ferestre mansarda Polistiren extrudat MEMBRANE SPECIALE PENTRU FUNDATII Jaluzele verticale Parchet laminat 7mm Clic Lambriu MDF Polistiren expandat Accesorii tigla metalica Parchet laminat 7mm lucios ACCESORII LAMBRIU Vata minerala de sticla caserata si necaserata Accesorii rulouri exterioare SISTEME DE FIXARE SI ETANSEITATE Parchet laminat 8mm Clic Vata minerala bazaltica Parchet laminat 8mm Adeziv Accesorii termoizolatii MEMBRANA DE PROTECTIE DE SUB ACOPERIS Parchet laminat 8mm Clic Parchet laminat 12mm Clic Parchet laminat 14mm Clic TRIPLUSTRATIFICAT Accesorii plinta, Plinta, Praguri de trecere, Folie, Chit parchet
Home Produse Servicii Noutati Despre noi Contact

© 2005 INTERMEDIA CONSTRUCT SRL. Toate drepturile rezervate

http://www.leadpro.ro
Legaturi